Alert Pay
quatro
7daywealthAlertpay regisztració A regisztráció megkezdéséhez klikkelj erre a linkre: ALERTPAY Így az alertpay főoldalára jutsz. Itt kattints a SIGN UP NOW feliratra!A következő alertpay oldalon az országot kell kiválasztani. Ez Magyarország esetén Hungary. A számlatípust ,amikről a "Számlatípusok és tranzakciós díjak" menüpont alatt olvashatsz. PERSONAL PRO-t válassz, így korlátlan pénzmozgási limited lesz ki és befizetésnél !!!

Következő alertpay oldalon kell megadni a számlainformációkat. Az E-MAIL címed lesz a számlaazonosítód ,ezzel tudsz majd belépni az alertpay számla oldaladra. Itt kell megadni a jelszót (kétszer) , egy biztonsági PIN kódot (kétszer). Két biztonsági kérdésre a választ ,ha elfelejtenéd a jelszavad. Ezek a biztonsági kérdések vannak: -What is the name of the street where you grew? Mi volt az utca neve ahol felnőttél? -What is your mother's maiden name? Mi az édesanyád leánykori neve? -What is the first car you owned? Mi volt az első kocsid? -Where you were born? Hol születtél? 2. biztonsági kérdés: -What is your favorite city? Mi a kedvenc városod? -What is your favorite animal? Mi a kedvenc állatod? -What is your favorite song? Mi a kedvenc dalod? -What is your favorite book? Mi a kedvenc könyved? Figyelem! A kérdésekre ékezet nélküli válaszokat adj!

Ezután az alertpay -től kapsz egy e-mailt a megadott e-mail címre. Lesz benne egy aktiváló link ,arra kattints rá. Utána a főoldalon az e-mail címeddel és a regisztráció során megadott jelszóval betudsz lépni. Ha beléptél ,akkor az Alertpay számla hitelesítése jön. Erre azért van szükség ,hogy a számládnak megfelelő pénz limitek ne legyenek lekorlátozva. Nagyon egyszerüen ,mobiltelefonoddal meglehet csinálni 2 perc alatt.

A főmenüben (My Account) válaszd ki a "profile" menüpontot és azon belül a "Verification" -t. Utána klikkelj a "BECOME VERIFIED" gombra.Majd válaszd ki a "Phone validation (mobile phones only)" -t . Csak mobiltelefonnal lehet megcsinálni. A következő képernyőn válaszd ki a legördülő menüben a regisztrációkor megadott telefonszámodat. Itt egyébként még van lehetőség módosítani a telefonszámot a "click here" szövegre kattintva. Itt megadhatod a otthoni, munkahelyi és mobil számod. Ha kiválasztottad a telefonszámod ,akkor a következő képernyőn ("Next" gomb) klikkelj a "Send Validation Code" gombra. Ekkor a telefonodra kapsz egy számsort ,amit a "Submit code here" mezőbe írj be és klikkelj a "Submit" gombra. Ha helyesen adtad meg a kódot ,akkor az Alertpay számlád hitelesítve van.

A "Restart proces"-sel újra kezdheted az egész hitelesítési folyamatot ,ha gond volt vagy valamiért nem sikerült. HA ALERTPAY SZÁMLÁT KÍVÁN NYITNI KLIKKELJEN AZ ALÁBBI LOGORA!All content copyright © 2009-2010 moneybookersmagyarul.info, all rights reserved.


www.tavmunkad.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!